Tilausajot ja ryhmämatkat

Suurin toimialamme on tilausajot – kotimaahan ja ulkomaille. Yhtiöllämme on mittavan kokoinen valikoima uusia ja tasokkaita kaiken kokoisia turistibusseja tilausajo- ja ryhmämatkatarpeisiin.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

 

Apuna matkan suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan. Yhtiömme on Kuluttajavirastoon rekisteröitynyt vakuuden antanut Matkanjärjestäjä, joka pystyy laillisesti järjestämään kaikki ryhmien bussimatkat sekä matkapaketit.

 

Uudet ja tasokkaat bussit

Kaikki 50-58 paikkaiset turistibussimme ovat uusia 2015-2022-luvulta ja niiden vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, WC, DVD, USB-latauspistokkeet ja jääkaappi.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 17-22-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. ilmastointi, USB-latauspistokkeet, cd- ja dvd-laitteistot.

Tilausajotiedustelu