Laatulupaus

48 §  Liikennepalveluja koskeva laatulupaus

1) Yhtiömme tuottaa ja tarjoaa säännöllistä vuoroliikennettä sekä matkailu- ja tilausliikennettä.

2) Vuorojemme kulloinkin voimassa olevat aikataulut ja kerta- sekä sarjalippujen hinnat löytyvät Matkahuollon netti-sivuilta www.matkahuolto.fi.  Vuoroissamme käy maksuksi käteinen raha, kaikki Matkahuollon myymät matkakortit sekä Matkahuollon myymät matkaliput.

3) Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme www.matka-kosonen.fi.

4) Tilausliikenne- ja valmismatkapalveluistamme tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme www.matka-kosonen.fi sekä ajoittain alueemme lehdissä. Varaukset ja tiedustelut voi tehdä joko nettisivuillamme olevilla valmiilla varaus- ja tiedustelulomakkeilla, sähköpostilla kosonen@matka-kosonen.fi  tai puhelimella (ma-pe klo 8-17) 015-541146.

5) Käytössämme on 20 hyvää linja-autoa; 14 turistibussia ja 6 pikkubussia. Kaikissa turistibusseissamme on mm jäähdytysilmastointi, wc ja turvavyöt.  Uudet ja laadukkaat pikkubussimme ovat mm jäähdytysilmastoinnilla ja turvavöin varustettuja Mercedes-Benz pienoislinja-autoja. Matalalattia- tai invabusseja yhtiöllämme ei ole käytössä.

6) Palautteiden antoa ja asiakastyytyväisyyden mittausta varten nettisivuillamme on ”Palaute/Terveiset”- välilehti, josta avautuu mahdollisuus palautesähköpostiviestin lähettämiseen. Palautetta voi myös antaa puhelimitse 015-541146 tai 0400-272829. Palautteen käsittelee luottamuksellisesti toimitusjohtaja Jyrki Kosonen parhaaksi katsomallaan tavalla.

7) Yhtiömme toiminta-ajatuksena on tuottaa hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoisia bussimatkapalveluja. Toiminta-ajatuksemme löytyy netti-sivujemme etusivulta www.matka-kosonen.fi.